dinitrol

Dinitrol Helsingør – Din lokale specialist i rustbeskyttelse

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Velkommen til Dinitrol Center Helsingør. Det er os, du skal køre til, hvis du bor på langs nordøstkysten af Sjælland og skal have undervognsbehandlet din bil. Vi har tid året rundt. Så det er en god ide at lægge din rustbehandling uden for de travle efterårsmåneder.
Vores Dinitrol Center kvalitetskontrolleres regelmæssigt af Teknologisk Institut, så du og vi kan være sikre på, at din bil får en førsteklasses undervognsbehandling, der lever op til vores egne strenge kvalitetskrav. Det betyder, at du trygt kan køre vintervejret i møde og ikke behøver at bekymre dig, hvis du kommer ud og køre i et af sommerens mange skybrud.
Vil du sikre din bil bedst muligt mod gennemtæring, bør du tilvælge vores særlige garantiordning, der dækker op til 30 år, hvis du tilmelder bilen fra ny og op til 15 år, hvis du tilvælger garantiordningen før bilen fylder 5 år. Hør mere om ordningen næste gang du kommer forbi.

Hos Dinitrol dokumenterer vi altid, at din bil har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, som er vigtigt for at vi kan påføre rustbeskyttelsen på den korrekte måde.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.

 

9

 på Verdens Bedste Rustbeskyttelse!

 

Dinitrol januar tilbud

10

DET SKRIVER PRESSEN

her >>

Følg med i, hvad pressen skriver om Danmarks bedste rustbeskyttelse

info3

Alt om Rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Det danske klima hører til blandt verdens mest korrosive med en høj luftfugtighed og temperaturer mellem 10 – 18 grader store dele af året, hvilket er ideale betingelse og rustdannelse. Dette medfører store mængder fugt i din bils hulrum i undervognen og døre, som derved udsætter din bil for rustangreb indenfor din bils første leveår.

Selvom bilfabrikkerne yder mange års rustgaranti, er det kun en garanti imod gennemtæring indefra på karrosseriet, hvilket vil sige, at der skal være hul i pladen, før skaden er omfattet af garantien. Garantien omfatter derimod ikke bundkar, bremserør og øvrige mekaniske dele i bilens undervogn som kan have konsekvenser for din og din families sikkerhed.

Rust kan på sigt mindske sikkerheden i din bil i form af gennemtæret dele som bremserør, stødabsorberingsbjælker for og bag, døre og beskyttelses stolper, samt fjedertårne mm. Det er ikke alle rustskader som opdages når bilen er til service eller syn, men som kan have store konsekvenser for sikkerheden vis uheldet er ude. En Dinitrol rustbeskyttelse sikre din bil og mindsker udgifterne til rustreparation som ofte kan løbe op i mange tusind kroner.
Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en professionel Dinitrol rustbeskyttelse så tideligt som muligt og gerne fra ny. – Det er aldrig for tidligt og sjældent for sent.

Dinitrol anbefaler at bilens rustbeskyttelse kontrolleres og opdateres hvert tredje år for at sikre bilen mod rustangreb.