SERVICE OG REPARATION AF ALLE BILMÆRKER

Hos Jobo Bilcenter får du den gode kvalitet fra mærkeværkstederne uden det koster en formue.  Som uafhængigt værksted klarer vi serviceopgaver på alle bilmærker. Uanset om det er en større reparation, et serviceeftersyn eller udskiftning af en forlygtepære.

_AML3803-2

Mere kvalitet

Vores ambition er at være et attraktivt alternativ til mærkeværkstederne. Derfor er vores topmoderne værksted udstyret med det nyeste måleudstyr og værktøj. Vores mekanikere har mange års erfaring og bliver løbende efteruddannet, så de følger med den teknologiske udvikling. Men vigtigst af alt er, at vi gør os godt og grundigt umage. Vi slipper ikke din bil, før den er 100 % i orden og du er fuldstændig tilfreds.

Lavere pris

Vi er uafhængige af prisaftaler og er ikke underlagt bilproducenternes krav til fine adresser og flotte facader. Det betyder, at vi kan tilbyde en attraktiv pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig anvender vi udelukkende reservedele i OE-klassen. De lever op til samme kvalitet som originale reservedele, og er godkendt af bilproducenterne. Det betyder, at du stadig bevarer bilens fabriksgaranti. Den væsentligste forskel er, at de leveres i en anden æske til en væsentlig billigere pris.

Læs mere om finansiering her >>

c2

  • Sikkerheds tjek kun 499 kr.

  • Vi tjekker følgende:

  • Bremsetest på rullefelt
  • Gennemgang af bilens bærende dele
  • Tjek af bremsevæske-kogepunkt
  • Tjek af kølervæske
  • Tjek af motorolie
  • Tjek af sprinklervæske

12

Bremse service

Pris eksempel: Citröen C1 & Peugeot 107 & Toyota Aygo

Adskillelse og smøring af for bremser 799 kr.

Adskillelse og smøring af bagbremser 799 kr.

14

En aftale er en aftale

Hos Jobo Bilcenter gør vi en dyd ud af at levere til aftalt pris og aftalt tid. Inden en reparation gennemgår vi altid bilen, og giver et overslag på, hvad reparationen koster. Viser det sig, at der er mere, der skal udskiftes end først beregnet, ringer vi dig naturligvis op, så du selv kan tage beslutningen

Husk vi er altid kun 8 cifre væk tlf. 49259074 eller mail: vk@jobobilcenter.dk

 

Du finder os her >>