Anti Rust Center Helsingør
– din lokale specialist i rustbeskyttelse

MERCASOL er Nordens mest solgte undervognsbehandling. 

MERCASOL rustbeskyttelsesprodukterne opfylder de meget strenge krav, der er opstillet under de svenske SIS-normer og de finske VTT-normer.

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Velkommen til Anti Rust Center Helsingør. Det er os, du skal køre til, hvis du bor på langs nordøstkysten af Sjælland og skal have undervognsbehandlet din bil. Vi har tid året rundt. Så det er en god ide at lægge din rustbehandling uden for de travle efterårsmåneder.
Det betyder, at du trygt kan køre vintervejret i møde og ikke behøver at bekymre dig, hvis du kommer ud og køre i et af sommerens mange skybrud.
Hos Anti Rust Center Helsingør dokumenterer vi altid, at din bil har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, som er vigtigt for at vi kan påføre rustbeskyttelsen på den korrekte måde.

Vi klæder din bil på til det danske klima og giver dig en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.

Hvad er fremgangsmåden for din som kunde:

Du kan bestille på 2 måder, online i ro og mag eller på Tlf. 49259074

Hvad skal jeg bestille, se her under 

Hvad er Dobbelt behandling (2 dags behandling)

Hvis din bil aldrig har fået behandling før vil vi anbefale en grundlæggende behandling som kaldes dobbelt behandling, hvis der ikke er begyndende rust i vognbund

Hvad er speciel behandling (2 dags behandling)

Hvis der er begyndende rust i vogn bunden, vil vi anbefale en Speciel behandling, det er oftes til biler der aldrig har været behandlet og er kommet lidt sent til første rust behandling

Hvad er efterbehandling (2 dags behandling hvis ikke andet er aftalt)

Hvis bilen har været lavet før og indenfor de sidste 3 år, så er en efterbehandling rigeligt

 

Hvordan forgår det så 

Efter bestilling, vil du modtage en sms eller mail med bekræftelse, af aftalen, dagen før behandling vil du igen modtage en sms eller mail med bekræftelsen

Indleverngsdag: eksempel en mandag (dag 1) de kommer til Jobo og aflevere nøglen mellem 8-9 (dag 1) eksempel mandag

Bilen er færdig dagen efter om eftermiddagen dvs. afhentning Eksepel Tirsdag inden lukke tid.

Hvis spørgsmål ring endelig til os på 70101210 HUSK vi har leje biler til 225 kr. pr. dag – brændstof

 

Se priser og fortsæt evt. til online tidsbestilling/bookning i ro og mag, tryk på knap herunder:

Se pris og bestil

Du bestiller ikke før til sidst – efter du har set priserne på netop din bil.
Laver du en egentlig bestilling kan denne evt. annulleres og ændres.

Hvis din bil ikke findes i booking systemet, så skriv til jo@jobobilcenter.dk

Du er også meget velkommen til at ringe til os på Tlf. 70101210

 

Alt om Rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Det danske klima hører til blandt verdens mest korrosive med en høj luftfugtighed og temperaturer mellem 10 – 18 grader store dele af året, hvilket er ideale betingelse og rustdannelse. Dette medfører store mængder fugt i din bils hulrum i undervognen og døre, som derved udsætter din bil for rustangreb indenfor din bils første leveår.

Selvom bilfabrikkerne yder mange års rustgaranti, er det kun en garanti imod gennemtæring indefra på karrosseriet, hvilket vil sige, at der skal være hul i pladen, før skaden er omfattet af garantien. Garantien omfatter derimod ikke bundkar, bremserør og øvrige mekaniske dele i bilens undervogn som kan have konsekvenser for din og din families sikkerhed.

Rust kan på sigt mindske sikkerheden i din bil i form af gennemtæret dele som bremserør, stødabsorberingsbjælker for og bag, døre og beskyttelses stolper, samt fjedertårne mm. Det er ikke alle rustskader som opdages når bilen er til service eller syn, men som kan have store konsekvenser for sikkerheden vis uheldet er ude. En rustbeskyttelse sikre din bil og mindsker udgifterne til rustreparation som ofte kan løbe op i mange tusind kroner.
Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en rustbeskyttelse så tideligt som muligt og gerne fra ny. – Det er aldrig for tidligt og sjældent for sent.

 

Den farligste rust får man ikke øje på

En enestående undersøgelsesteknik anvendes, når stykker fra paneler, motorhjelm, døre, bagklap og bagskærme saves ud fra totalskadede biler. Pladesamlinger i punktsvejsede detaljer og pladeombukninger besigtiges. Bilrust begynder oftest i sådanne samlinger men kan være svære at opdage udefra.

Denne metode betyder, at man kan opdage rustskader på et tidligt stadium, inden noget ses fra den udvendige side.

Stor forskel på forskellige bilmærker

Undersøgelsen viser stor forskel mellem forskellige bilmærker. Nogle modeller kan klare 7 års drift uden nævneværdige angreb, medens andre modeller kan være kraftigt angrebet af rust allerede efter 4 år.

Utilstrækkelig rustbeskyttelse fra bilfabrikken

De fleste nye biler anvender forzinket plade til dele af, eller til hele karrosseriet. Der er dog stor forskel mellem forskellige forzinkningskvaliteter. Resultatet viser, at et alt for tyndt zinklag ikke giver nogen nævneværdig beskyttelse. Når det gælder rustbeskyttelsesmiddel påfører de fleste bilfabrikker sådanne produkter allerede på bilfabrikken.

Rustbeskyttelse i form af voks eller olie trænger ind og beskytter punktsvejsede pladesamlinger og andre sammenføjninger i hulrummet. PVC eller bitumen på undervognen påføres som slidlag. Resultatet viser, at flere bilmærker har en utilstrækkelig rustbeskyttelsesbehandling fra fabrikken. Sammenlignet med tidligere
undersøgelser kan man til og med konstatere, at nogle bilfabrikker helt har stoppet med rustbeskyttelsesbehandlinger i hulrum.

Korrosionsinstituttet anbefaler

Det er svært at give en ensartet anbefaling, når det gælder rustbeskyttelsesbehandling, eftersom grundbeskyttelsen er meget forskellig mellem forskellige bilmærker. Ifølge Korrosionsinstituttet burde anbefalingerne i stedet være forskellige fra bilmærke til bilmærke afhængig af bilens korrosionsbeskyttelse fra fabrikken. For de bilmærker som er mest udsat for rustangreb (se den af Korrosionsinstituttet offentliggjorte tabel) bør en rustbeskyttelsesbehandling foretages så hurtigt som muligt.

Bestil online i ro og mag, tryk på knap her under

Se pris og bestil

Hvis din bil ikke findes i booking systemet, så skriv til jo@jobobilcenter.dk

Du er også meget velkommen til at ringe til os på Tlf. 70101210