HER GÅR KVALITET OG SERVICE HÅND I HÅND

Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklædte sælgere og en smart café. Vi brænder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gælder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.

3

Fra motocross i Holland til bilvask i Helsingør

Ideen til Jobo Bilcenter kom tilbage i 2003, da Jesper Olsen turnerede Europa rundt med sin motocross maskine. I Holland faldt han over den smarte Drive-In bilvask, og besluttede sig for at etablere en af de første Drive-In bilvaske iDanmark. Det blev til Jobo Bilcenter, der i dag også tilbyder salg af brugte biler, et topmoderne mekanisk værksted, Dinitrol antirust center og naturligvis bilvask.

Én gang selvstændig – altid selvstændig

Det selvstændige blod har altid rullet i årerne i familien Olsen. Tilbage i 1959 etablerede farfar Knud murervirksomhed, som far Kurt senere overtog. Så man kan roligt sige, at brødrene Jesper og Brian fra barnsben har lært, hvad det kræver at drive selvstændig virksomhed. I dag er Jobo Bilcenter et rigtigt familieforetagende, hvor Jesper og Brians forældre og Jespers kone er aktive i virksomheden.

Kontakt

Har du spørgsmål eller har du brug for et godt råd, så tøv ikke med at ringe eller kigge forbi.

Du finder os her >>