Jobo Bilcenter

DINITROL CENTER HELSINGØR

Dinitrol er verdens bedste rustbeskyttelse.

DINITROL rustbeskyttelse opfylder de meget strenge krav, der er opstillet af Danmarks eneste uvildige kontrolordning hos Teknologisk Institut.

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har et af de mest rustfremkaldende klimaer, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Velkommen til Dinitrol Center Helsingør. Det er os, du skal køre til, hvis du bor langs nordøstkysten af Sjælland og skal have undervognsbehandlet din bil. Vi har tid året rundt.
Det betyder, at du trygt kan køre vintervejret i møde og ikke behøver at bekymre dig, hvis du kommer ud og køre i et af sommerens mange skybrud.

Hos Dinitrol Center Helsingør dokumenterer vi altid, at din bil har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, som er vigtigt for at vi kan påføre rustbeskyttelsen på den korrekte måde.

Vi klæder din bil på til det danske klima og giver dig en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.

Vil du booke tid til rustbeskyttelse?

Du kan bestille på 2 måder, online i ro og mag på: https://dinitrol.stadel.dk/book/helsingor eller på Tlf. 49259074

DIN LOKALE SPECIALIST I RUSTBESKYTTELSE

Vi tilbyder 3 forskellige behandlinger

Kompletbehandling (2 dags behandling)

Er bilen ikke behandlet før, vil vi anbefale det vi kalder for en Kompletbehandling. Denne giver vi til biler som altså ikke er behandlet tidligere, og ikke har begyndende rust i undervognen. Kompletbehandling anbefales også hvis du har fået lavet en genbehandling sidst, eller det er mere end 3 år siden din bil er behandlet sidst.

Special behandling (2 dags behandling)

Er bilen ikke behandlet tidligere, og der ses begyndende rust i undervognen, anbefaler vi en specialbehandling.

Genbehandling (2 dags behandling hvis ikke andet er aftalt)

En Genbehandling anbefaler vi hvis du har fået lavet en komplet- eller specielbehandling tidligere. Denne behandling anbefaler vi efter ca. 3 år.

Praktisk:

Efter bestilling, vil du modtage en sms eller mail med bekræftelse af aftalen, og dagen før behandling vil du igen modtage en sms eller mail med en reminder om din aftale.

Du vil typisk skulle indlevere din bil om morgenen, og den vil være klar igen til afhentning i løbet af eftermiddagen, den efterfølgende dag. Kommer du f.eks. med din bil mandag morgen, vil den kunne afhentes tirsdag eftermiddag.

Har du brug for at være på farten imens vi behandler din bil, har du mulighed for at leje bil af os til 179 kr. pr. dag eks. brændstof

OBS – ALLE BEHANDLINGER OPKRÆVES ET MILJØTILLÆG PÅ 148,75 KR.

Bestil online i ro og mag, tryk her.

Hvis din bil ikke findes i booking systemet, så skriv til carwash@jobobilcenter.dk

Du er også meget velkommen til at ringe til os på Tlf. 49 25 90 74